Happy Snacks Cafetaria

Happy Snacks Cafetaria

Bij Happy Snacks kunt u terecht voor de heerlijkste vers gesneden en zelf voorgebakken frietjes en afhaalmaaltijden. Uiteraard kunt u ook ter plekke eten in onze gezellige zaak. Wij bieden u door middel van onze bezorgdienst de mogelijkheid uw bestelling aan huis te bezorgen.

Happy Snacks on the Road is in 3 jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf met 4 frietwagens waarvan de laatste het pronkstuk is, de Amerikaanse schoolbus van 13 meter lang!

U kunt het zo gek niet bedenken of onze wagens staan er, communiefeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, ga zo maar door. Ook heeft Happy Snacks on the Road met zijn frietwagens al vele bedrijfsfeesten zoals jubileums, personeelsfeesten, open dagen verzorgt. Steeds kunt u rekenen op ons vriendelijk en ervaren personeel die streven naar het leveren van de hoogste kwaliteit en snelheid.
Het enige waar u voor hoeft te zorgen is het punt waar wij stroom kunnen krijgen en u kunt verder feesten tot het moment dat wij er klaar voor zijn en iedereen naar harte lust kan eten. Als iedereen genoeg gehad heeft ruimen wij alles weer op en U hebt nergens omkijken naar gehad.

Wij werken nauw samen met een bedrijf dat voor u de verdere benodigdheden voor uw feest zoals tapinstallaties, tenten, steh-tischen etc. kan regelen.

Services

  • Bezorgservice

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De snackbarbaar.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Happy Snacks Cafetaria
Barbarastraat 32/A
6164HK Geleen

+31 (0)46 4753595

Deel deze pagina

Happy+Snacks+Cafetaria img