Kwalitaria De BolderGesloten (vr 11.00 - 23.00)

Toon openingstijden

snackbars - Kwalitaria De Bolder - kaartoverzicht

Kwalitaria De Bolder

Kwalitaria is de lekkerste cafetaria van Nederland! Heb je onze Kwalitaria burger al eens geprobeerd, met puur rundvlees van de oer Hollandse blaarkop koe? Echt lekker! Kwalitaria is trotse winnaar van de GfK Formule award 2013 en de grootste formule in de Cafetaria Top 100.

Kwalitaria is klaar voor de toekomst. We werken continu aan verrassende, bijzonder lekkere en betaalbare nieuwe producten in het assortiment. Kwalitaria is de plek ‘Waar snacken eten wordt’.

Wat dacht je van heerlijke verse frites en een biologische kalfsvlees kroket of een burger van puur rundvlees van de Blaarkopkoe op een witte biologische bol, een broodje Beemster kaas of een broodje Brugse beenham. En wat dacht je van smoothies en salades?

Elke Kwalitaria past zijn assortiment aan op het seizoen. De zomer, herfst, winter en lente komen terug in de winkel. Elk seizoen heeft zijn eigen specialiteit. En met de duurzame en mooie verpakkingsmaterialen van Kwalitaria neem je je eten met een goed gevoel mee naar huis.

Onze producten zijn (bijzonder) lekker en daarbij ook net even anders. Dus daarom bij ons een hamburger van de blaarkopkoe, een Broodje Beemsterkaas of een kroket met een paneerlaag van ‘panko’. Elk seizoen heeft zijn specialiteit en daar maken we dankbaar gebruik van bij het bedenken van tijdelijke seizoensproducten. Zo blijven we elk seizoen verrassen.

We begrijpen dat ‘uit eten’ betaalbaar moet blijven maar ook kwalitatief. En dat je dan wel gezellig wilt zitten en snel en vriendelijk geholpen. Daarbij maken we, daar waar mogelijk, een bewuste keuze voor duurzame producten omdat we simpelweg gewoon geloven dat dat de beste keuze is voor de lange termijn.

Visie

Fast food kan ook anders. Wij geloven in ‘good food’ en ‘fast service’.

Daarom voeren we een transparante bedrijfsvoering en ‘verhalen’ we over onze producten. Dat doen we bijvoorbeeld op de verpakkingen, promotiemateriaal en folders.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Kwalitaria De Bolder

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Kwalitaria De Bolder

  • Diner
  • Lunch
  • Zitgelegenheid

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 11.00
maandag11.00 - 23.00
dinsdag11.00 - 23.00
woensdag11.00 - 23.00
donderdag11.00 - 23.00
vrijdag11.00 - 23.00
zaterdag11.00 - 23.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Adres- en contactgegevens

Kwalitaria De Bolder
Wijk 2 59
8321ES Urk

+31 (0)527 684336

Deel deze pagina

Kwalitaria+De+Bolder img