Snack-ParadiseGeopend tot 22.00

snackbars - Snack-Paradise - kaartoverzicht

Snack-Paradise

Snack-Paradise, u vind ons in winkelcentrum ’t Paradijs, Hoofddorp-Overbos.

Het bedrijf bestaat sinds 1988 op deze locatie. Tevens proberen wij ons verzorgingsgebied en service steeds verder te vergroten om zo een begrip te blijven in Hoofddorp.

Wij hebben recent ons bedrijf geheel gemoderniseerd om aan de verwachtingen te kunnen blijven voldoen. Er zijn computer gestuurde ovens geplaatst met een zeer grote capaciteit waardoor de wachttijden verkleind en de kwaliteit van de producten verbeterd is geworden. Bij ons geldt nog steeds “klant is koning” wij proberen dan ook aan al u wensen gehoor te geven. Ons vaste team bestaat uit mensen die al vele jaren bij ons werkzaam zijn en allemaal diverse vakgerichte opleidingen hebben gevolgd. Het bedrijf is een erkend leerbedrijf, waardoor het voor studenten van de middelbare hotelschool mogelijk is om bij ons de stage periode door te maken. Hierdoor proberen wij ook voor de toekomst het niveau van de cafetaria hoog te houden. Bij ons wordt uitsluitend met eerste klas producten en opgeleid personeel gewerkt, hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de producten en service garanderen.

Onze maaltijden kunt u zeer gemakkelijk in speciale verpakking meenemen, waardoor u ook thuis van onze kwaliteit kunt genieten.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Snack-Paradise

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Snack-Paradise

  • Diner
  • Eten vooraf bestellen
  • Lunch
  • Zitgelegenheid

Openingstijden

Open
Sluit om 22.00
maandag12.00 - 22.00
dinsdag11.00 - 22.00
woensdag11.00 - 22.00
donderdag11.00 - 22.00
vrijdag11.00 - 22.00
zaterdag11.00 - 22.00
zondag12.00 - 22.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Het zijn viese rasisten. Ze hebben geen respect voor mijn. Ik kan moeilijk Nederlands. En ze laeggen me uit. Die eigenaar van die tent kan beter een andere baan zoekke
Beantwoorden  • 
Niet hier gaan eten ze zijn duur! En het eten is vies!
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De snackbarbaar.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Snack-Paradise
Muiderbos 96/98
2134ST Hoofddorp

+31 (0)23 5637938

Links

Website
-

Deel deze pagina

Snack-Paradise img