De Lind Eethuys

Gesloten (za 10.00 - 22.00)

Toon openingstijden

snackbars - De Lind Eethuys - kaartoverzicht

De Lind Eethuys

Welkom bij Eethuys de Lind

Op de Lind in Oisterwijk vindt u Eethuys de Lind, een fastservice restaurant met oog voor de gast. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een vers gesneden frietje met frietsaus, een “home grilled sparerib”, verse steen oven pizza’s en “American Style Burgers”. Maar ook diversen speciaalbieren en koffiespecialiteiten staan bij ons hoog in het vaandel om u een goede eetbeleving te geven.

Met een 60 zitplaatsen binnen en 68 terrasplaatsen buiten kunnen wij u garanderen dat u terecht kunt bij ons zonder te reserveren.

De kleintjes hoeven zich niet te vervelen en kunnen terecht in onze speelhoek met ballenbak, playstation en mega duplostenen.

Verse friet
Dagelijks vers van het land komen onze aardappelen binnen waarna wij deze voorbakken om ze vervolgens die dag weer voor u af te bakken. Hierdoor zijn wij de enigste cafetaria in Oisterwijk die voor u verse friet bereiden. Het kost extra inspanning maar dan heb je ook wel wat. Tijdens evenementen verkopen wij veelal puntzakken waardoor u de ultieme beleving van verse friet ervaart.
“U hoeft niet over de grens om een lekker puntzak te kunnen nuttigen”.

Bezorging
“Voor bedrijven in en rondom Oisterwijk rijden wij graag om!”
Door de hedendaagse hectiek van alle bedrijvigheid biedt Eethuys de Lind de mogelijkheid om u bestelling te laten bezorgen. De bezorging aan bedrijven bieden wij aan vanaf €20,- per bestelling. (m.u.v. sigaretten).

Onze bezorgmogelijkheid is van dinsdag t/m zaterdag, graag ontvangen wij uw bestelling voor de lunch, vòòr 12.00u.

Overwerken?
Ook in de avond bezorgen wij aan diegene die moeten overwerken, wij ontvangen uw bestelling dan graag vòòr 17.00u.

Koopavond
Op koopavond bezorgen wij bij alle winkels in het centrum van Oisterwijk, wilt u gebeld worden voor uw bestelling? Geef dit dan tijdig aan, aan een van onze medewerkers.

Wij proberen uw bestelling altijd op het gewenste tijdstip af te leveren. Dit tijdstip is een streven voor ons maar kan wel eens afwijken. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Feestdagen
Wij zijn het gehele jaar geopend volgens onze openingstijden. Wanneer feestdagen op maandag vallen zijn wij geopend. Tijdens de meerdaagse evenementen zijn wij zelfs tot 24.00u open.

Services

  • 24-uurs service
  • Bezorgservice

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 10.00
maandagGesloten
dinsdag11.30 - 22.00
woensdag11.30 - 22.00
donderdag11.30 - 22.00
vrijdag11.30 - 22.00
zaterdag10.00 - 22.00
zondag10.00 - 22.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De snackbarbaar.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Lind Eethuys
De Lind 79
5061HV Oisterwijk

+31 (0)13 5284187

Deel deze pagina

De+Lind+Eethuys img