De Vesting Snackbar Party Catering

De Vesting Snackbar Party Catering

De Vesting biedt een groot scala aan producten. Omdat wij ons zelf zien als een dienstverlenend bedrijf denken wij graag met u mee over de invulling van uw activiteit. Onze adviezen kunnen bestaan uit: de locatie, de bediening, de aankleding en de samenstelling van het culinaire gebeuren. Wij werken samen met een aantal vaste partners. Hierbij moet u denken aan meubilair, tenten, muziek, planten en andere faciliteiten.

Ons motto: lekker en goed eten voor ieder budget.

Onbekommerd en zorgeloos feest vieren op de door u gekozen locatie. Dat is wat de Vesting u te bieden heeft. Vakkundige medewerkers met een schat aan ervaring zorgen er voor dat u een onvergetelijk feest kunt vieren. Door onze flexibiliteit en een jong en dynamisch team zijn wij in staat om op iedere denkbare locatie uw ontvangst tot een culinair succes te maken, waaraan u en uw gasten met plezier aan terug zullen denken.

De gehele of gedeeltelijke organisatie wordt door onze vakkundige medewerkers verzorgd. Zodat u thuis of op uw locatie een onvergetelijk feest kunt vieren zonder alle bijkomende beslommeringen. Wij hebben ervaring in het organiseren van feesten en partijen en niets is ons te gek. Ook de prijs kwaliteit verhouding is belangrijk, voor elk budget hebben wij een passende invulling. Door onze flexibiliteit zijn wij instaat op iedere denkbare locatie uw ontvangst tot een culinair succes te maken, waar uw gasten met plezier aan terug denken.

Dinsdag tot en met zondag geopend.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De snackbarbaar.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Vesting Snackbar Party Catering
Bolwerk 6
9901GB Appingedam

+31 (0)596 622615

Deel deze pagina

De+Vesting+Snackbar+Party+Catering img